Jump to content

Fedezd fel Stájerországot!

2020. 05. 24. 05:16

Ausztria erdőkben leggazdagabb tartományának hegyvidékes északi és napfényes déli része között sok-sok titkos tipp vár meghódításra. A legkülönbözőbb tájak, életvidám városok, kis álomfalvak, modern művészet, történelmi értékek és élő hagyományok csábítanak családokat, kultúra-és természetkedvelőket, hogy itt töltsék nyári vakációjukat.

Stájerországnak („Steiermark“) nem könnyű ellenállni, aki egyszer ellátogat ide, biztosan maradna még.

Túraútvonalak nyári birodalma

Szívesen próbálnál ki kényelmes túrákat mesés alpesi tájakon következő nyaralásod alkalmával? Akkor Stájerország („Steiermark“) ezernyi élménye Rád vár: kellemes hütte túráktól a kulináris ínyencségekkel teli dél stájer borvidékekig. A stájer életérzés a helyi nyugalom átélésére és persze felderítésre csábít: gyönyörű tájak, kultúra, kulináris élmények, felejthetetlen találkozások - mi kell még a tökéletes nyári felfrissüléshez? 
15 nyári felvonó is segít megkönnyíteni utunkat a legszebb kilátópontokig, impozáns magasságokat könnyedén elérve.

Bringaparadicsom ínyenceknek

A kalandos nyár Ausztria Zöld Szívében kényelmes kerékpártúrákra is invitál folyók mentén, dombokon fel és le, vagy akár történelmi városokon át. Az élménybringásoknak igazi paradicsom a vidék: a természeti szépségekkel, kulináris és kulturális „nyalánkságokkal“ tarkított túrák során bőven akad felfedezni való, így utunk során érdemes apró szüneteket is becsempészni. Minden kerékpározó szívét megdobogtatja a nagy folyópartok mentén elterülő családbarát kerékpárutak és az izgalmas látnivalók párosa.

Minden, amire egy gyermekszív vágyik

A sok szeretettel összeállított családi ajánlatok főleg a kis vendégeknek kedveznek. Ezek a csomagok nemcsak színes nyaralós élményekkel ajándékoznak meg minket, de maximálisan kényeztetik egész családunkat is – az első kakaskukorékolástól a „jó éjt mesékig“. A kalandokról és vidám élményekről a rengeteg családcentrikus kirándulóhely gondoskodik.

(Forrás: sielok.hu / fotó: pixabay.com)